Warning: Illegal string offset 'ID' in /home/u/u3628883/www/includes/main.inc.php on line 44
Glassmosaikk - Glassfliser | Produkter: Glassfliser | Glasszone Design
glasszone
 

Glassfliser til kjøkken og bad

Vi har til enhver tid et godt utvalg av glassfliser på lager. Gode rutiner, jevn produksjon og logistikk sikrer leveranser til rett tid.
Alt vesentlig leverer vi våre produkter til brukere som har et sterkt fokus på design, arkitektur og estetisk sans.

Flisene leveres i alle størrelser, mens lagerført beholdning er fliser i størrelse 100x100, 150x150 og 300x300 i matt/frostet utførelse.
Eksklusive glassfliser i alle størrelser og et ufattelig utvalg av form og farger. Med glassfliser skapes de lekreste bad, fremhever kjøkkenet og setter det lille ekstra i private og offentlige miljøer.
Glassfliser og glassmosaikk kan brukes i nesten enhver sammenheng og bruksområde. Kfr. tekniske veiledning for nærmere informasjon før bruk.

Våre sandblåste (syrevasket) fliser har en matt overflate som frostet glass, og kan leveres i alle størrelse med islag av flere farger. Den spesielle behandlingen av glasset gir et svært eksklusivt preg og produktene harmonerer svært godt med andre materialer.

Glatte fliser er blanke og viser dybden i produktet på en bedre måte enn våre matte/frostede fliser.

Ta kontakt med nærmeste forhandler for nærmere opplysninger. Er det ingen forhandler i ditt nærområde, kan du ta kontakt med oss direkte.

Copyright © Glasszone 2009, ta kontakt.
Design: FluidCube Design, Koding: Z-it Productions, Logo: Strifeldt.
Validerer etter W3s XHTML 1.0 og CSS2 standarder.
Glasszone leverer til firmaer og privatpersoner, lave priser, hy kvalitet, til kjkken og bad - glassfliser og glassmosaikk.