Warning: Illegal string offset 'ID' in /home/u/u3628883/www/includes/main.inc.php on line 44
Glassmosaikk - Glassfliser | Om Glasszone | Glasszone Design
glasszone
 

Om GlassZone

GlassZone Design leverer glassfliser og glassmosaikk til baderom, kjøkken, barer, hoteller, restauranter, butikker samt arkitekter, interiørarkitekter og designere for bruk i forskjellige miljøer – offentlig, næring eller privat. Videre er vi importør av servanter i glass og høyglanspolert rustfritt stål fra Logo Design. Et firma som har prestert å vinne en rekke internasjonale priser for design og kvalitet, se; www.logodesign.pl Produktene er designet av kjente designere som; Krzysztof Sikorski, vis a vis, Anna Wojczynska m.fl.

Vi arbeider kontinuerlig med produktutvikling og design av nye produkter, overflater, farger og kanter/form. Vi kan i dag levere glassfliser i tykkelse fra 4 til 15 mm og i størrelser fra 25 mm til 400 mm. Mest typisk leverer vi mosaikk i 25x25 mm opp til 50x50 mm, og glassfliser i størrelse 98x98 mm, 148x148 mm og 300x300 mm med hhv blank overflate eller matt/sandblåst utførelse. Med eller uten fasett. Vi kan også levere nær sagt en hvilken som helst design eller utførelse etter skisser/tegning fra kunde.

Vårt nyeste produkt er glasspanel eller ”Splashbacks”. Dette er glassfliser i storformat til bruk på vegger, og leveres i bredder fra 150 mm til 500 mm med full takhøyde. Resultatet kan man bare tenke seg til…

Store deler av sortimentet er et resultat av egen design og produktutvikling, og produseres ved utvalgte fabrikker. Vi har ikke minst fokus på strenge krav til kvalitet og stor spennvidde i form og farge for å tilfredsstille den mest krevende bruker.

Glasszone Design har som mål å levere noe av det beste som er å oppdrive i markedet, og vi arbeider kontinuerlig med produktutvikling og design.

Copyright © Glasszone 2009, ta kontakt.
Design: FluidCube Design, Koding: Z-it Productions, Logo: Strifeldt.
Validerer etter W3s XHTML 1.0 og CSS2 standarder.
Glasszone leverer til firmaer og privatpersoner, lave priser, høy kvalitet, til kjøkken og bad - glassfliser og glassmosaikk.